17.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nakon što je odustala od TV angažmana Severina otkrila čime se bavi,...

Nakon što je odustala od TV angažmana Severina otkrila čime se bavi, obožavatelji su oduševljeni

Pjevačica Severina Vučković trenutno radi punom parom. Svoje obožavatelje nedavno je obavijestila da sprema novi album, a sada je to potkrijepila i novim videom. Severina je na svom Instagramu objavila snimku na kojoj ulazi u tonski studio u crvenom kombinezonu i s maskom Salvadora Dalija na licu.

– La Casa de… Música – napisala je pjevačica u opisu snimke u čijoj je pozadini svirala pjesma Bella Ciao u izvedbi Gorana Bregovića. Snimka je odmah oduševila njezine brojne pratitelje. “Jedva čekamo album! Hoće li brzo?”, “Kad će?”, “Jedva čekamo”, “Volimo te”, samo su neki od komentara. “Malo si uplašila snimatelja u studiju”, konstatirala je jedna od pratiteljica nakon što je vidjela snimku.

Iako se mjesecima šuškalo da će pjevačica dobiti vlastiti talk show na novoj televiziji Una TV, ona je to ranije ovaj tjedan demantirala ekskluzivno za Večernji list.

– Dugo sam pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ”Dodikovoj televiziji”, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid – kazala je Severina i dodala da je trenutačno potpuno koncentrirana na studio i dovršetak albuma te da ju to neizmjerno veseli, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike