17.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Novi šef DP-a: Od Lijepe naše napravili su tužnu njihovu

VIDEO Novi šef DP-a: Od Lijepe naše napravili su tužnu njihovu

Na Izvanrednom saboru Domovinskog pokreta izabran je novi predsjednik stranke. Jedini kandidat za predsjednika je bio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Članovi stranke dočekali su tu odluku pljeskom i skandiranjem.

”Nismo ovdje zato jer je pred nama Hrvatska za koju su se borile tisuće generacije. Ovdje smo zato jer nemamo drugu domovinu. Domovina je jedna i jedina, baš kao i majka. Zato smo ovdje. Zato smo se okupili oko ideje Domovinskog pokreta. Ustali smo protiv beznađa i malodušnosti, protiv puzajuće i okupacije i licemjerja, ustali smo protiv svih onih koji su od Lijepe naše napravili Tužnu njihovu, državu koja takvima čak nije niti domovina”, poručio je u govoru Ivan Penava, javlja Dnevnik.hr.

”Hrvatskom danas ne vladaju građani jer Hrvatskom vlada Vlada koja ne sluša građane. Upućujem javni poziv svim samosvjesnim Hrvatima i Hrvaticama, građanima i građankama –nemojte slušati one koji ne slušaju vas, nemojte birati one koji ne biraju vas. Želim poručiti svima, pogotovo bivšim stranačkim kolegama iz HDZ-a, da politika koju vode nije politika dr. Franje Tuđmana”, poslao je poruku novi predsjednik DP-a.

Najnovije

Još iz rubrike