3.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Maja Šuput komentirala tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na...

Maja Šuput komentirala tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

Maja Šuput odgovarala je na pitanja pratitelja na Instagramu, a komentirala je i tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu.

Maja Šuput odgovarala je na pitanja svojim pratiteljima na Instagramu, a otkrila je nekoliko detalja o svom sinčiću Bloomu. Istaknula je kako je Bloom predivna beba koja rijetko plače te je zaista miran. Njezine pratitelje zanimalo je i tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu.

“Nikada nismo nikuda otišli bez Blooma”, kratka je bila Maja, a pitali su je i tko je s njezinim sinčićem kada ona nastupa. “Jedan i jedini tata”, odgovorila je Maja.

Bloom se rodio 17. ožujka ove godine, a Majin sinčić od svojih prvih dana oduševljava sve na njezinim društvenim mrežama. Nedavno je za In Magazin ispričala kako je Bloom njezino prvo, a vjerojatno i posljednje dijete.

“Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica”, rekla je Maja između ostalog.

Maleni Bloom sa svojih tek nekoliko mjeseci je već i svjetski putnik. Sa svojim roditeljima je proputovao brojne lokacije u Hrvatskoj, ali i izvan naših granica, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike