13.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Franka na napise o nevoljama u braku odgovorila s osmijehom od uha...

Franka na napise o nevoljama u braku odgovorila s osmijehom od uha do uha, a u dobrom društvu se i odlično provodi!

Franka Batelić je subotu provela u društvu Elle Dvornik, a s osmijehom od uha do uha je poručila da se ne obazire na nedavne napise o nevoljama u braku s Vedranom Ćorlukom.

Ella Dvornik se u subotu na Instagramu pohvalila da je popodne provela u sjajnom društvu, a objavila je fotografiju na kojoj pozira s pjevačicom Frankom Batelić. “Ne znam zbog čega pršti energija između Jarca i Blizanca – al’ dok god je dobra energija ja se ne žalim. Franka, idući put bez djece”, napisala je Ella ispod fotografije na kojoj obje poziraju nasmiješene. “Potpisujem”, napisala joj je Franka u komentaru.

Prije samo nekoliko dana u domaćim su se medijima pojavile priče o nevoljama u braku između Franke i nogometaša Vedrana Ćorluke, jer je on navodno viđen bez vjenčanog prstena tijekom jednog večernjeg izlaska. Prvi put nakon toga kada se Ćorluka pojavio u javnosti, fotografi su ga ipak snimili s prstenom na ruci.

O problemima između Franke i Vedrana dosad se nije pisalo, a ona na društvenim mrežama često objavljuje trenutke iz svoje svakodnevice, posebno s njihovim sinom Viktorom. Vedran je pak prije nekoliko mjeseci odlučio obrisati profile na društvenim mrežama, i to nakon što je napustio mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je do ove godine aktivno igrao nogomet, čime je iznenadio obožavatelje jer taj potez od njega nisu očekivali.

Pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

U siječnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike