22.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije: Oborio sam autom na prijelazu mlađu ženu, molim...

Predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije: Oborio sam autom na prijelazu mlađu ženu, molim je da mi se javi

Predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundić sudjelovao je u prometnoj nesreći u Splitu, u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa žena.

Da je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je u četvrtak u Splitu lakše ozlijeđena mlađa žena, javnost je doznala od samog predsjednika Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundića u njegovoj objavi na Facebooku kojom je zamolio pješakinju da mu se javi.

”Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam u četvrtak u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba. Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu”, opisao je Šimundić.

Istaknuo je da je ”isti tren izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja je sama odmah ustala, je li dobro i treba li je negdje odvesti”: ”Odgovorila je da je dobro i da ne treba ništa. S obzirom na to da pješakinja na sebi nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a kazala je na moj ponovljeni upit da je sve u redu i da ne treba ništa, napustio sam mjesto udesa”.

”Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te je ovom prilikom molim da mi se javi”, poručio je predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, bivši član Domovinskog pokreta, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike