13.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Pao je s 9. kata na BMW i ostao živ: Zvučalo je...

Pao je s 9. kata na BMW i ostao živ: Zvučalo je kao eksplozija. A onda su krenuli urlici i vrištanje

21-godišnja Christina Smith prolazila je u srijedu oko 10 sati ujutro ulicom u New Jerseyju kad je odjednom, na BMW kraj kojeg je prolazila s devetog kata visoke zgrade, pao je muškarac

“Čula sam odjednom strašni ‘bum’. Zvučalo je kao eksplozija. A onda su krenuli urlici i vrištanje. To je bio muškarac, ruka mu je bila sva krvava. Vikao je ‘Što se dogodilo?”

“Mislila sam, hvala Bogu živ je, vjerojatno je pomoglo to što je imao čupavu, debelu jaknu. Možda ga je ona zaštitila od dubljih rana.”

Nesretni čovjek nije radio u zgradi i nije bilo jasno što je radio tamo, kazali su radnici i svjedoci. Odbio je policajcima dati svoje ime, piše World Stock Market.

“Upao je u automobil kroz krovni otvor, a zatim je izašao iz automobila i pao na tlo. Pokušavao je ustati, a ljudi su ga pokušavali natjerati da ostane dolje dok ne dođe Hitna”, rekao je Mark Bordeaux koji radi u zgradi.

“Tako je ostao tamo dok nije došla policija i Hitna pomoć. Ruka mu je bila slomljena, ali bio je pri svijesti”, rekao je Bordeaux, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike