17.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg...

Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: Samo ću reći…

Ne stišava se bura oko novog para na domaćoj estradi, a vezu Petra Graše (45) i 14 godina mlađe Hane Huljić sada je komentirao i njegov otac.

Splitski ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo bio je kratak, ali je potvrdio da je upućen u ljubavni život svojeg sina.

“Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom”, kazao je za 24 sata.

O vezi se već oglasio i Hanin otac Tonči, koji je za medije izjavio da on i supruga Vjekoslava odobravaju Hanina novog dečka.

Petar je već godinama blizak suradnik i prijatelj obitelji Huljić i Hanu poznaje odmalena, a 2016. godine su zajedno izbacili i pjesmu “Srce za vodiča”, za koju je glazbu napisao Tonči, a stihove Vjekoslava.

Grašo se s Huljićima družio i dok je bio u vezi s Danijelom Martinović, koja je prije pjevala u grupi Magazin, a zanimljivo je i da se Hana 1993., kada je imala samo tri godine, s njom pojavila u spotu za pjesmu “Došlo vrijeme”.

Petar je romansu s Hanom započeo nedugo nakon što se doznalo za njegov prekid s Danijelom nakon 24 godine veze. Prvi put su fotografirani kao par početkom tjedna, a šuška se da su skupa od ljeta i da već zajedno žive u njegovu zagrebačkom stanu, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike