13.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava TikTokom širi se novi opasni izazov, zbog njega mogu nastradati i oni...

TikTokom širi se novi opasni izazov, zbog njega mogu nastradati i oni koji u njemu ne sudjeluju

Nakon brojnih opasnih izazova koji su se u posljednje vrijeme proširili društvenim mrežama, na TikToku pojavio se još jedan novi.

Izazov nazvan “Lug Nut Challenge” sastoji se od toga da ljudi otpuštaju matice na kotačima automobila. Nakon toga, snimaju što će se dogoditi te posljedice objavljuju na popularnoj društvenoj mreži. Neki od njih to rade na svojima automobilima, dok mnogi izabiru vozila nedužnih sudionika u prometu koji zbog toga mogu nastradati.

Posljedice svakako mogu biti opasne što dokazuje i slučaj iz Massachusettsa. Kako navodi Revija HAK, jedan je vozač iz te američke države bio žrtva novog izazova.

Netko mu je otpustio matice na kotačima automobila što je rezultirao padom kotača s njegovog vozila za vrijeme vožnje. Osim toga, u SAD-u je zabilježen niz slučajeva otpuštanja matica, no srećom bez većih posljedica.

S obzirom na to da društvenu mrežu TikTok najviše prate djeca, koju razni viralni izazovi posebno zabavljaju, učitelji diljem Amerike posebno su zabrinuti, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike