3.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Strašna tragedija! Ravnatelj bolnice u Sisku: Trogodišnji dječak je dovezen bez svijesti,...

Strašna tragedija! Ravnatelj bolnice u Sisku: Trogodišnji dječak je dovezen bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja

Strašna tragedija dogodila se u srijedu navečer kada je na Hitni prijam sisačke bolnice dovezen trogodišnji dječak koji je preminuo.

Kako doznaje RTL.hr, dječak je unatoč naporima liječnika, preminuo. Prema prvim neslužbenim informacijama kojima RTL raspolaže, dijete je bilo s ocem u kući u Petrinji dok su majka i sestra bile u crkvi.

Dječak je navodno izlazio iz krevetića pri čemu je pao, no točne okolnosti tragedije koja je dovela do smrtnog ishoda djeteta, tek se trebaju službeno utvrditi.

Poslali su se upiti Općoj bolnici u Sisku i policiji.

Ravnatelj bolnice mr.sc. Tomislav Dujmenović je odgovorio na upit i njegov odgovor RTL prenosi u cijelosti:

“Sinoć u 19.48 sati u OHBP OB ‘dr. Ivo Pedišić’ u Sisku dovezeno je djete J.A . rođeno 2018 g. bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, nereaktibilnih zjenica. Dijete nema vanjskih znakova ozljeđivanja.

I nakon provedene reanimacije djete je umrlo u 21.03 min.

Dijete je upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu po nalogu županijskog državnog odvjetnika”.

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj su kazali:

“Možemo potvrditi da je policija tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisku o smrti djeteta (2018.) bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog događaja,” piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike