3.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Mlada bankarica iz Škotske probudila se iz kome: Pred njom je dug...

Mlada bankarica iz Škotske probudila se iz kome: Pred njom je dug oporavak…

Jennifer Walsh, 22-godišnja bankarica iz Škotske, nedavno je pala s balkona u Dubrovniku i zadobila teške ozljede nakon koje je završila u induciranoj komi.

Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje da je nesretna 22-godišnjakinja stabilno i da se probudila iz kome.

“Kad je dovezena u bolnicu stanje je bilo kritično, imala je jako tešku operaciju s neizvjesnim ishodom, ali je ipak na kraju sve završilo u redu. Budna je, ali nakon tako teških ozljeda za sve je potrebno vremena, operacija je bila teška, zahtjevna i dugotrajna. Iako su još moguće komplikacije, van je životne opasnosti, no svakako će imati posljedice. Pred njom je dug oporavak”, neslužbeno doznaje Dubrovački.

Podsjetimo, Jennifer Walsh odlučila je svoj godišnji odmor provesti u Dubrovniku, no ono što je trebalo biti lijepo putovanje, završilo je kobno. Kako pišu strani mediji, bankarica iz Edinburga nesretno je pala s balkona u Dubrovniku te je stavljena u medicinski induciranu komu nakon operacije na mozgu.

Zadobila je dva prijeloma lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela. Hitno je prevezena u bolnicu gdje je završila na operaciji mozga, s obzirom da je pala u komu nakon incidenta, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike