13.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Meghan i Harry mnoge su razbjesnili svojim ponašanjem u New Yorku, jedna...

Meghan i Harry mnoge su razbjesnili svojim ponašanjem u New Yorku, jedna stvar koju rade zapravo nikome nije jasna!

Princ Harry i njegova supruga nedavnim posjetom New Yorku su razbjesnili mnoge jer su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, a ponašaju se kao da su i dalje punopravni članovi kraljevske obitelji.

Princ Harry i Meghan Markle navodno nikada više neće predstavljati britansku kraljevsku obitelj unatoč tome što se ponašaju službeno kao da se ništa nije dogodilo. Američki The Sun prenosi kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa razbjesnili mnoge članove poznate obitelji posljednjim posjetom New Yorku.

“Meghan i Harry više nisu aktivni članovi britanske kraljevske obitelji i ne predstavljaju je ni u kojem slučaju. Jasno su dali do znanja da žele voditi privatne živote daleko od kamera i fotografa, a opet sami narušavaju vlastitu privatnost”, komentirao je kraljevski biograf u jednoj radijskoj emisiji.

Slavni par, prema njegovu mišljenju, koristi svoju popularnost dobivenu zbog kraljevske obitelji u potpuno druge svrhe, a nakon što su potpisali milijunske ugovore s Netflixom i Spotifyjem, ponašaju se kao da nisu otišli sa svih kraljevskih dužnosti prošle godine. Šokirali su Harryjevu obitelj i čitav svijet kada su objavili bombastičnu vijest da odlaze u SAD i ne žele imati više nikakve veze s Velikom Britanijom, a sada se ponašaju kao da su na službenoj dužnosti.

Tijekom svojeg posjeta New Yorku obišli su brojne političare, održali su nekoliko govora o pandemiji koronavirusa te su se ponašali kao da predstavljaju britansku krunu. Ipak, dok su paradirali pred kamerama, mnogima je za oko zapeo detalj zbog kojeg su se mediji raspisali da su imali ciljani plan svojim izletom.

Britanski mediji raspisali su se o tome da su Harry i Meghan zapravo cijeli svoj posjet snimali te će snimke iskoristiti za dokumentarne filmove u sklopu ugovora koji imaju s Netflixom. Navode kako je Harryja otkrila žica koja mu je u jednom trenutku provirila ispod majice, a uvjereni su da je to mikrofon koji Harry skriva ispod odjeće.

Kraljevski par pokušava ostvariti holivudsku karijeru još otkako su svima obznanili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Posljednjih nekoliko mjeseci žive u Los Angelesu, a čini se da svakim potezom sve više živciraju Harryjeva oca i brata, koji njegove poteze mudro ne komentiraju, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike