22.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Karmela Vukov Colić objavila fotografiju ispred bolnice: Zahvalna sam svim predanim liječnicima

Karmela Vukov Colić objavila fotografiju ispred bolnice: Zahvalna sam svim predanim liječnicima

Krajem 2018. godine voditeljica Karmela Vukov Colić je nakon 30 godina napustila HRT i nakon odlaska s javne televizije iskreno je progovorila o tome koliko je njezino zdravlje nastradalo zbog loših odnosa i atmosfere koja je vladala na Prisavlju.

– HRT sam napustila jer sam se od atmosfere koja tamo vlada razboljela. Puno se toga promijenilo posljednjih godina, posebice u mojoj radnoj okolini: pobrkali su se lončići, isplivali neki čudni ljudi, pojeftinili rad i trud onih koji desetljećima znanjem i predanim radom nose HRT na ramenima. I danas s tugom pratim ono što se događa na Prisavlju. Ali tako je kako je. Odjavne špice uvijek su željne novih imena. Danas se, tek kao sporadični gledatelj, nadam da na njih nećemo dugo čekati. – rekla je Karmela u intervju prije dvije godine. Voditeljica je sada objavila fotografiju snimljenu ispred KBC-a Rebro koji je zadnjih godina često posjećivala i u objavi je napisala kako ovaj put iz bolnice izlazi s dobrim vijestima i posebno riječi uputila je svim medicinskim radnicima koji požrtvovno brinu o drugima.

– Bolnice su sumorna mjesta. Puna bolesnih i zabrinutih ljudi. Takva je i ova u kojoj me tata, još u osnovnjaku, odveo na hitnu kad mi je pad s bicikla donio nekoliko ružnih šavova, u kojoj su mi početkom prve trudnoće dali papirić od kojeg se dugo nisam odvajala, a na kome je pisalo da, u slučaju potrebe, mogu primiti isključivo pročišćene eritrocite, ona ista u kojoj sam prije 13 godina tatu zadnji put zagrlila, a moj mu trogodišnji sin poljupce slao s livade pod prozorom odjela intenzivne njege, ova kojoj hodočastim posljednje tri godine zbog bolesti koju su prisavski medicinski znalci mjesecima negirali. Danas odlazim s kontrole s dobrim vijestima i osmijehom. Zahvalna svim onim predanim liječnicima i medicinskim sestrama, tehničarima, kuharicama, domarima, čistačicama, njima desetkovanima i preopterećenima, jer – ne odustaju. Jer svakoga dana zbog njihova znanja i truda netko izađe izliječen. Da, bolnice mogu biti sumorna mjesta, ali ako bolje pogledate, ona su i mjesta čovjekoljublja i nade. – napisala je Karmela, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike