3.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Jurio mercedesom 236 km/h, policijski presretač jedva ga sustigao. I nije mu...

Jurio mercedesom 236 km/h, policijski presretač jedva ga sustigao. I nije mu prvi put

Ivo (40) proglašen je krivim i osuđen jer je u svojem mercedesu jurio čak 236 kilometara na sat. Policajci u presretaču jedva su ga sustigli.

Sve se dogodilo još prošle godine u listopadu u 19.14 sati na autocesti A3 kod Dragalića. Vozač automobila slavonskobrodskih oznaka zatečen je u prometu na cesti na kojoj je dopuštena brzina 130 km/h da upravlja brzinom od 236 km/h, piše u presudi.

Ivo je u više navrata pozivan na sud, ali nikad se nije odazvao, a isto tako nije dao niti svoju pisanu obranu, pa ga je prekršajni sudac osudio u odsutnosti.

“Uručen mu je zapisnik o izmjerenoj brzini kretanja koji je on vlastoručno potpisao i nije imao primjedbi na moje postupanje. Tog dana bio sam s u službi s kolegom Sinišom”, naglasio je policajac.

Ivo je dosad više pušta prekršajno kažnjavan. Prošle godine pravomoćno za prekoračenje brzine u naseljenom mjestu. Za prekršaj koji je počinio na autocesti, inače, predviđena je kazna od 5000 do 15.000 kuna te oduzimanje vozačke na najmanje tri mjeseca.Prekršajni sudac kaznio ga je s minimalnom kaznom od 5000 kuna i jednomjesečnom zabranom vožnje, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike