12.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Gradonačelnik podnio ostavku zbog bizarnih selfija: Fotografirao se dok pije tablete i...

Gradonačelnik podnio ostavku zbog bizarnih selfija: Fotografirao se dok pije tablete i povraća

Gradonačelnik podnio ostavku zbog bizarnih selfija: Fotografirao se dok pije tablete i povraća

Fotografije, koje je sam uslikao, a koje je objavio novinar Slobodan Vasković, uzburkale su javnost u Republici Srpskoj s obzirom na neprimjerenost sadržaja. Zbog toga ga je lider SNSD-a Milorad Dodik pozvao da podnese ostavku.

Danas je održana i sjednica Gradskog odbora Prijedora, na kojoj gradonačelnik Dalibor Pavlović nije sudjelovao, no ostavku je objavio pismenim putem.

“Kao nositelj javne funkcije i prvi čovjek grada Prijedora, snosim odgovornost da svoje sugrađane, ali i širu javnost izvještavam o poslu koji obavljam, baš kao i o privatnom životu ako on utječe na dobrobit zajednice u čijoj sam službi. Kako javni progon mene kao čovjeka raznim spinovima, vrijeđanjima, omalovažavanjima, koja su se posljednjih dana u pojedinim medijima pojavila, mogu uzdrmati odnose povjerenja koje s građanima Prijedora gradim od stupanja na funkciju, ovim putem obavještavam javnost da prihvaćam prijedlog predsjednika SNSD-a Milorada Dodika”, istaknuo je Pavlović.

Dodik mu je poručio da je izgubio podršku stranačkih kolega zbog objavljenih fotografija i izostanka demantija navoda koji se odnose na to da je ovisnik. U pismu ostavke Pavlović se ispričao sugrađanima zbog neugodnosti, piše Klix.

“Svojim sugrađanima, koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko ispričavam. Želim se zahvaliti svima na suradnji, a onima od kojih sam dobio na tisuće poruka podrške, obećavam da ću i nakon funkcije ostati čovjek kakvog me znate, spreman pomoći svima. Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći uništiti. Pravdu ću dokazivati putem suda i neću odustati od nje, ustrajat ću u nastojanju da zbacim nepravdu koja mi je ovim putem nanesena”, poručio je Pavlović, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike