12.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila...

Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima

Hana Huljić oglasila se o vezi s Petrom Grašom, ali baš kao ni on nije bila puno pričljiva o toj temi.

Ne stišava se prašina oko novog ljubavnog para na domaćoj estradi, one između Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić, koja se sada i sama oglasila na tu temu.

“Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju”, izjavila je Hana za Večernji list.

Prije Hane oglasio se i Petar koji također nije bio previše rječit.

“Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran”, kratko je rekao Petar za Jutarnji list.

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu “Srce za vodiča”, koju su i nekoliko puta zajedno izveli.

“Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni”, izjavio je Tonči Huljić za Večernji list.

Hana je odlučila krenuti putem svojih roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike