6.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše,...

Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

Tonči Huljić komentirao je ljubavnu vezu svoje kćeri Hane i Petra Graše i čini se kako imaju njegovu veliku podršku.

Reakcije na ljubavnu vezu između Petra Graše i Hane Huljić ne stišavaju se, a sada se oglasio i Tonči Huljić, Hanin otac te Petrov dobar prijatelj i kolega.

58-godišnji Tonči njihovu je vezu komentirao za Večernji list i potvrdio kako je sretan zbog novog para, baš kao i njegova supruga Vjekoslava.

“Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni”, jasan je bio Tonči.

45-godišnji Petar novu je sreću nakon prekida dugogodišnje veze s pjevačicom Danijelom Martinović pronašao s 14 godina mlađom Hanom, a DNEVNIK.HR je od prijatelja bliskih Petru doznao da je par doista u vezi već neko vrijeme.

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu “Srce za vodiča”, koju su i nekoliko puta zajedno izveli.

Hana je odlučila krenuti putem svojih roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu.

Gdje god da se pojavi, 31-godišnja Hana izaziva veliku pažnju, njezinoj se ljepoti mnogi dive, a neki su primijetili i da s godinama sve više nalikuje svojoj majci Vjekoslavi. Hana je, inače, najmlađa članica poznate splitske glazbene obitelji, a ima još i starijeg brata Ivana, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike