3.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Poslije napisa o nevoljama u braku, najnovije fotke Vedrana Ćorluke ipak pričaju...

Poslije napisa o nevoljama u braku, najnovije fotke Vedrana Ćorluke ipak pričaju neku drugu priču!

Vedran Ćorluka snimljen je u Zagrebu na okupljanju Hrvatske nogometne reprezenatcije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke.

Nakon što su se u domaćim medijima pojavile priče o nevoljama u braku između Franke Batelić i Vedrana Ćorluka, i to jer je on navodno viđen bez vjenčanog prstena tijekom jednog večernjeg izlaska, pojavile su se njegove najnovije fotografije koje takve navode opovrgavaju.

Vedran je u službenoj izjavi naveo kako Lokomotiv napušta iz osobnih razloga, i to nakon samo 13 dana, koliko je bio u ulozi pomoćnog trenera.

“Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti”, njegova je izjava koja je objavljena i na službenoj stranici kluba.

Bivši reprezentativac u Moskvi je svoju posljednju utakmicu odigrao u svibnju, kada su se navijači i suigrači oprostili od njega, a u toj ga je odluci podržala i Franka.

“Dostojanstveno, kao i uvijek. Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan zbog svega što ostavljaš iza sebe. Jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju”, napisala je tada Franka na svojem Instagramu, a koja je nedavno objavila i fotografiju iz njihova luksuznog stana u Zagrebu.

Pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

U siječnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike