3.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Za tri horoskopska znaka listopad će biti najbolji mjesec u ovoj godini

Za tri horoskopska znaka listopad će biti najbolji mjesec u ovoj godini

Pred nama je mjesec u kojem je jesen najljepša, a na astrološkom planu sreća se smiješi ovih horoskopskim znakovima.

Listopad 2021. će biti najbolji mjesec za Vagu, Škorpiona i Strijelca – i za njih će ovaj period biti apsolutno magičan. Kada je Sunce u Vagi kojom upravlja Venera, vaši odnosi postaju glavni prioritet. Vaga se bavi povezivanjem, kompromisom i prijateljstvom. Ovo je savršeno vrijeme da ostavite po strani svađe s drugima i uživate u društvu.

Sezona Vaga je i vijeme kad se najlakše zaljubiti jer Vaga jednostavno ne može odoljeti dobroj romansi.

Vaga

Ovaj mjesec će vas potaknuti da postanete produhovljeniji nego inače jer vas čini toliko više nijansi nego što mislite. Međutim, Merkur se i dalje retrogradira kroz Vagu do 18. listopada, što će definitivno donijeti nekoliko komplikacija u vaš život. Pokušajte ne donositi brze odluke o sebi. Budite strpljivi jer će vam vrijeme pokazati kako se zaista osjećate.

Škorpion

Sezona Škorpiona počinje 23. listopada i skoro već možete osjetiti prelijepu energiju koja vas očekuje do kraja mjeseca. U međuvremenu, morate se veseliti nekim drugim stvarima. Na primjer, Venera – planet ljubavi i ljepote – plesat će kroz Škorpiona do 7. listopada, šaljući joj uzbudljive vibracije na vaš način i podsjećajući vas u čemu ste zaista vrijedni. Ali zapamtite, ovaj mjesec bi također mogao izazvati neke teške osjećaje. Kako će se sunce kretati kroz vašu duhovnu 12. kuću prije početka sezone Škorpiona, podsjetit će vas na sve stvari koje još uvijek trebaju liječenje i oslobađanje.

Strijelac

Možda ćete se osjećati kao da ste glavna zvijezda programa ovog mjeseca. 7. listopada, romantična i lijepa Venera ući će u vaš horoskopski znak, posipajući čarobnu vilinsku prašinu po vama. Ako vam se čini da vam ljudi daju komplimente više nego što to obično rade, morate zahvaliti Veneri na tome. Možda ćete se osjećati inspirirani da uložite malo više truda u svoju šminku, modu i izgled. Ovog mjeseca Strijelci će devinitivno biti najprivlačniji horoskopski znak na tržištu, piše N1.

Najnovije

Još iz rubrike