13.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Našla se na meti zlih komentara, a sve zbog jednog sentimentalnog detalja,...

Našla se na meti zlih komentara, a sve zbog jednog sentimentalnog detalja, ali dežurnim kritičarima nije ostala dužna

Rebecca Lobie odgovorila je putem društvenih mreža na zlobne komentare koje je dobila zbog tetovaže njoj dragog konja kojom je ukrasila bujnu pozadinu.

Nećakinja tragično preminulog zoologa i televizijskog voditelja Stevea Irwina, 33-godišnja Rebecca Lobie nedavno se našla na meti internetskih trolova i izrugivanja zbog tetovaže kojom je odlučila ukrasiti tijelo.

No Rebecca je pokazala kako se na takve komentare uopće ne obazire i objavila na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj se u prvom planu nalazi njezina bujna pozadina s tetovažom voljenog konja. Na sebi ima jednodijelni badić s tangicama, a pozira na plaži dok u daljini gleda more.

“Otočke vibracije”, napisala je kratko uz objavu.

Ponosna majka dvoje djece prethodno je komentirala kako inače šuti na zle komentare, ali da su neki sada prevršli svaku mjeru. U komentarima su joj pisali da ju ružne te joj sugerirali kako će joj djeca sigurno biti sretna kada vide fotografije na kojima zavodljivo razgolićena pozira.

“Ovi komentari! Nasilje na internetu je izvan kontrole”, zaključila je Rebecca te dodala kako tetovaža za nju ima sentimentalno značenje i poručila dežurnim kritičarima da prestanu komentirati stvari o kojima nemaju pojma.

S druge pak strane je dobila niz poruka podrške i zahvalila svima koji su joj ih poslali.

“Hvala svima na ljubaznim porukama. Dobro sam, naučila sam kako treba imati debelu kožu. Obično šutim o tome, ali ponekad to nije dovoljno. Ne bi trebalo biti teško ljubazan prema nekome”, zaključila je.

Inače Rebecca svoje fotografije objavljuje i na stranic OnlyFans na kojima se plaća sadržaj, a time se bavi nakon što je dala otkaz u australskom zološkom vrtu 2015. godine., piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike