3.1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Za direktorska mjesta gradskih firmi u Splitu traži se samo - motivacijsko...

Za direktorska mjesta gradskih firmi u Splitu traži se samo – motivacijsko pismo

U Splitu je ovih dana postala vidljiva velika nelogičnost. Dok se za mjesto ravnatelja Javne ustanove Športski objekti Split treba predati program rada, za direktorska mjesta u gradskim tvrtkama treba samo – motivacijsko pismo.

Raspisan je natječaj za ravnatelja Javne ustanove Športski objekti Split nakon što je aktualni ravnatelj Tomislav Borozan dao mandat na raspolaganje. U natječaju se, između ostalog, traži četverogodišnji program rada i motivacijsko pismo.

S druge strane, u gradskim firmama na raspisanim natječajima za direktorska mjesta ne traži se program rada, nego samo motivacijsko pismo, javlja Dalmatinski portal.

”Smatram da je dobro imati program rada, a za druge firme ćete morati pitati zamjenika Kuzmanića”, izjavio je Igor Skoko, potpredsjednik Upravnog vijeća Športskih objekata o uvjetima prijave.

”Natječaj za Javnu ustanovu je raspisalo Upravno vijeće. Grad je raspisao za gradske tvrtke i želimo proširiti krug ljudi koji se mogu javiti na natječaj”, odgovorio je Puljkov zamjenik Antonio Kuzmanić, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike