17.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pogledajte u čijem se to društvu Severina pojavila na promociji knjige, u...

Pogledajte u čijem se to društvu Severina pojavila na promociji knjige, u posljednje vrijeme sve češće ih se viđa zajedno

Severina je u društvu Filipa Miletića stigla na promociju nove knjige Dimitrija Popovića koja je održana u KBC-u Dubrava.

Akademski slikar i književnik Dimitrije Popović predstavio je svoju novu knjigu “Likovni zapisi u doba korone” u KBC-u Dubrava, a jedna od glavnih zvijezda promocije bila je pjevačica Severina koja se pojavila u zgodnom društvu.

49-godišnja Severina stigla je sa svojim suradnikom i glazbenim producentom Filipom Miletićem s kojim se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje u javnosti, a koji je zapeo za oko i njezinim obožavateljicama.

Severina je pažnju plijenila u kožnoj kombinaciji od glave do pete, ljubičastoj jakni i uskoj suknji s prorezom, a dobro raspoložena pozirala je i okupljenim fotografima.

Severina i Filip trenutačno rade na njezinom novom albumu koji sprema za svoje obožavatelje, a ljetos je objavila i njihovu zajedničku fotografiju s plaže na kojoj su oboje pokazali isklesana tijela.

“Moj producent je bolji od tvog, jer hitovi ne lažu”, napisala je tada Severina u opisu fotografije, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike