4.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ne stišavaju se reakcije na golotinju bivše pop princeze, evo što joj...

Ne stišavaju se reakcije na golotinju bivše pop princeze, evo što joj zbog nestvarnih prizora pišu u komentarima

Britney Spears izazvala je veliku zabrinutost svojim ponašanjem i to nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje potpuno gole fotografije i video.

Pjevačica Britney Spears proslavila je svoju slobodu i kraj konzervatorske borbe s ocem Jamiejem Spearsom te je odmah pobjegla na egzotični odmor sa svojim dečkom Samom Ashgarijem.

39-godišnja Britney to je odlučila obilježiti na svoj način i to tako da je prvo na društvenim mrežama objavila video u toplesu, a onda i fotografije na kojima je potpuno gola, dok je strateške dijelova tijela prekrila emotikonima cvijeća.

I dok su neki njezini obožavatelji, ali i slavni prijatelji poput Paris Hilton izrazili oduševljenje viđenim, većina je izrazila veliku zabrinutost.

“Izgleda li ovako mentalno zdrava osoba”, “U očima joj se vidi užasna praznina”, “Ja sam za seksualne slobode i golotinju, ali zbog ovog mi je neugodno”, “Nešto u vezi ovog jednostavno ne štima”, “I svi misle da je ovo normalno? Ona je slobodna? Ne!”, “Oh Britney, ne moraš to raditi”, poručili su joj zabrinuti obožavatelji u komentarima.

Sutkinja Brenda Perry sa suda u Los Angelesu ovoga je tjedna suspendirala njezina oca Jamieja s mjesta konzervatora. To je prvi put nakon 13 godina da će pjevačica samostalno moći odlučivati o svojoj imovini i sutkinja smatra kako dosadašnja situacija stvara toksično okruženje. Stvari su se u posljednja tri mjeseca drastično promijenile, a Britney je počela raditi i s odvjetnikom kojeg je sama odabrala, a ne koji joj je dodijeljen.

Situacija s ocem slavne pjevačice posljednjih je godina zgražavala svijet. Navodno je prodao kuću u kojoj je Britney odrasla te trenutačno živi u kombiju, a upravo ondje drži uspomene iz njezine bogate karijere. Jamie je posljednjih 13 godina pod kontrolom imao Britney i cijelo njezino bogatstvo, koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj je tjedno davao tek 2000 dolara, a na saslušanju prije nekoliko mjeseci pjevačica je iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Britney je preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo koje traje već jako dugo.

“Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje. Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno”, poručila je Britney, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike