4.9 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Nakon pet dana potrage pronađena obitelj Đokić, tijela su im bila zapaljena...

Nakon pet dana potrage pronađena obitelj Đokić, tijela su im bila zapaljena i sakrivena

Tijela Gorana, Gordane i Lidije Đokić, srpske obitelji za kojom se traga posljednjih pet dana, pronađena su spaljena i zatrpana pod lišćem i granjem u selu Moravac, saznaje Blic.

Srpski portali navode da su tijela tročlane obitelji pronađena danas, te da je utvrđeno da su ubijeni, a da su njihova spaljena tijela bila nekoliko kilometara od zapaljenog automobila na nepristupačnom području.

Kako su točno Đokići ubijeni utvrdit će se obdukcijom.

Policija je u subotu ujutro pronašla zapaljen automobil obitelji Đokić, a onda su pretragom terena, desetak kilometara dalje, pronađena i njihova tijela.

Kako se neslužbeno doznaje, jasno su se vidjela dva tijela kako vire iz granja, a bila su prekrivena lišćem.

Čekalo se da na mjesto pronalaska stigne ekipa za očevid kako se dokazi ne bi uništili. Forenzičari su na ovom mjestu pronašli i treće tijelo.

Portal Nova.rs doznaje da su dva tijela toliko izgorjela da su bila neprepoznatljiva, a na trećem tijelu bilo je spaljeno samo lice.

Službene potvrde da se radi o nestaloj obitelji Đokić još uvijek nema, ali svi dokazi upućuju na to.Tijela su pronađena u selu Moravac, gdje su Đokići i bili u nedjelju navečer, nakon čega je prijavljen njihov nestanak, piše Blic, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike