17.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Umro od korone nakon što ga je prijatelj antivakser nagovorio da...

VIDEO Umro od korone nakon što ga je prijatelj antivakser nagovorio da napusti bolnicu: Joe, ubit će te, lažu…

Umirovljenik Joe, inače bivši radijski DJ, napustio je bolnicu na nagovor antivaksera. Potom je preminuo.

Umirovljenika Joea McCarrona (67) iz mjesta Dungloe u Irskoj njegovi su prijatelji antivakseri nagovorili da napusti sveučilišnu bolnicu Letterkenny, u kojoj se liječio protiv korone.

Joe je imao problema s disanjem i bio je na odjelu intenzivne njege. Nakon što je otišao kući, stanje mu se pogoršalo. Prebačen je u bolnicu, gdje je i preminuo.

U videu koji kruži internetom Joe se vidljivo bori s disanjem dok se njegov prijatelj antivakser, Talijan Antonio Mureddu, svađa s liječnicima prije nego što će ga iz bolnice odvesti kući.

Govori mu da će ga liječenje ubiti i da ga on spašava. “Ako ostaneš ovdje, j**eno će te ubiti, Joe. Bolje je da umreš kod kuće, s nama, nego u bolnici”, govori Antonio.

Video koji je Antonio snimio prikazuje i medicinsko osoblje koje umirovljenika upozorava da bi kod kuće mogao umrijeti.

Također, vidi se kako Joe sjedi u invalidskim kolicima, teško diše i nalazi se u nedoumici što da radi i koga da posluša. Liječnik mu u videu kaže: “Mislim da ono što Antonio govori uopće nije u redu. Jedva dišete. Želimo da ostanete kako bismo vam pomogli.”

Antonio u videu optužuje medicinsko osoblje da će njegovog prijatelja ubiti u bolnici i da su i prije ubijali.

Liječnik, pak, kaže kako Joe ima ozbiljnu dijagnozu i da bi mogao umrijeti, ali da u bolnici ima veće šanse jer će dobiti kisik i svu potrebnu njegu.

Antonio i dalje ponavlja da liječnici lažu, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike