21.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Premijeno prikazan dokumentarac o legendarnom hrvatskom treneru: Teško bolesni Ćiro javio se...

Premijeno prikazan dokumentarac o legendarnom hrvatskom treneru: Teško bolesni Ćiro javio se porukom

Na 10. međunarodnom sportskom simpoziju održanom u Sarajevu premijerno je prikazan dokumentarni film “Nikad ispričana priča” o legendarnom hrvatskom treneru Miroslavu Ćiri Blaževiću.

U dokumentarcu koji prati Ćirin život, njegovo odrastanje, pogiblju bliskih osoba, ali i uzlet u trenerskoj karijeri pojavljuje se 30-ak poznatih imena iz svijeta nogometa.

Od reprezentativaca BiH-a Edina Džeke i Miralema Pjanića pa sve do bivših hrvatskih reprezentativaca Davora Šukera, Roberta Jarnija i Aljoše Asanovića. Također, u dokumentarcu se pojavljuje i karizmatični Ćiro, koji se osvrnuo na trenutke u svojoj trenerskoj karijeri.

Nažalost, zbog teške bolesti Ćiro nije mogao prisustvovati premijeri dokumentarnog filma, ali javio se kratkom videoporukom.

“Nadam se da ćemo se ponovno vidjeti na Baščaršiji. Mi Bosanci smo najbolji ljudi na svijetu”, kazao je Ćiro i zaradio glasne ovacije publike, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike