4.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Ivica Puljak o spornim snimkama: Neću se dat uvuć u prljave političke...

Ivica Puljak o spornim snimkama: Neću se dat uvuć u prljave političke igre

Objavljene su nove neugodne audio snimke za gradonačelnika Splita Ivicu Puljka, iz kojih proizlazi da su njegovi najbliži suradnici, iako svjesni da Gradu Splitu prijeti financijska šteta u slučaju gubitka sudskog spora, svejedno glasovali za jednostrani raskid ugovora za zakupcem javnog parkirališta.

Gradonačelnik Puljak tvrdi da su snimke montirane, i kako su nastale dva mjeseca prije raskida ugovora, te da im u tom trenutku nisu bile dostupne sve činjenice na temelju koji je odluka donesena.

“Ja neću komentirat namještene, montirane snimke. I neću se dat uvuć u prljave političke igre i politikanstva onih ljudi koji su dosad javni novac i javni interes željeli uzeti za sebe. Oni sigurno čišćenje grada i uvođenje reda, sigurno se neće svidjeti svima. A posebno tim ljudima koji su dosad navikli da grad i gradske interese podvrgnu sebi”, kaže Ivica Puljak.

“Snimka je sa sjednice koje je održana 4. 8. znači prije skoro dva mjeseca, prije nego što smo saznali dodatne informacije koje su mjesec dana nakon te sjednice iskorištene kao pravna podloga za raskid ugovora”, rekao je Igor Skoro, član Upravnog vijeća JUŠO (Centar), piše Dnevnik.hr

Je li ovo Puljkov kraj? Procurila nova snimka, suradnik priznao da gradu čine štetu raskidom ugovora

Najnovije

Još iz rubrike