13.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ugledni psihijatar: Jindru za ravnateljicu HRT-a

Ugledni psihijatar: Jindru za ravnateljicu HRT-a

Ugledni psihijatar i najdoktor oglasio se danas na fb-u:

“JINDRU ZA RAVNATELJA HRT-a !!!!!

Čitam jutros na portalu Narod.hr kako je Jelena Jindra, “nezavisna novinarka” čiju je seriju tekstova o Poliklinici za zaštitu djece i mladeži na portalu H-alter sud ocijenio kao zlonamjerno, pristrano, neobjektivno i neistinito pisanje, ustvari stalna zaposlenica HRT-a !!!

Svi smo se imali prilike uvjeriti u “moć argumenta” i kulturu dijaloga gospođe Jindre u emisiji “Otvoreno” od prije nekoliko dana, ali više od toga skandalozna je činjenica da gledatelji nisu bili upoznati kako je Jindra koja je predstavljena kao gost te emisije ustvari djelatnica televizijske kuće koja emitira “Otvoreno” !!!

Na sve to glavni i odgovorni urednici Katedrale duha odgovaraju kako gospođa Jindra “u emisiji Otvoreno nije bila tako predstavljena budući da to prema ocjeni urednika emisije nije bilo važno za temu o kojoj je bila riječ“.

Nije važno reći da HRT daje 50 minuta javnog prostora svojoj djelatnici čije je djelovanje na drugom mediju kao neistinitim pored suda ocijenio čak i Faktograf ???

Oprostite, ali to prešućivanje, a ne sudska zabrana daljnjeg iznošenja neistina JE NEGATIVNI PRESEDAN kada govorimo o pravima, slobodi i etici medija u RH.

Moramo si postaviti pitanje ima li to prešućivanje ikakove veze sa činjenicom da su se u Jindrinu obranu isti dan promptno svrstali ministrica Obuljen i sam premijer Plenković ?

Stoga, s obzirom na današnju saborsku raspravu o natječaju za novog ravnatelja HRT-a (gdje su “slučajno” zaboravili uvrstiti zakonske odredbe o pravima nezaposlenih hrvatskih branitelja), predlažem da se nakon (vjerojatnog) poništenja natječaja Jelena Jindra ODMAH IMENUJE za ravnatelja HRT-a.

Podršku premijera i pola vlade već ima, pa šta da gubimo vrijeme na novi natječaj…..”, piše Herman Vukušić.

Ugledni psihijatar o slučaju Buljan-Flander i H-altera: Živimo u medijsko-političkom matrixu

Trebamo li (odmah) spaliti Gordanu Buljan Flander

Najnovije

Još iz rubrike