6.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mala svinja zalutala je u Pomorsku školu u Bakru: Profesor ju je...

Mala svinja zalutala je u Pomorsku školu u Bakru: Profesor ju je “šutao” nogom?

Na nesvakidašnjoj snimci zabilježenoj mobitelom nekoga od učenika Pomorske škole u Bakru vidi se zalutali veprić kako besciljno luta dvoranom pokušavajući pronaći izlaz te pritom izgubljeno udara glavom o zidove dvorane, javlja Riportal.

I kao da to nije dovoljno, jedan čovjek, kojeg neimenovani učenik – čuje se na videosnimci – naziva “profesore”, udara divlju svinju jako nogom kako bi životinju vjerojatno natjerao u bijeg prema izlazu iz dvorane.

Snimka je od svoga pojavljivanja na najvećoj društvenoj mreži izazvala niz komentara. Većina komentatora žestoko proziva čovjeka koji bezdušno udara očigledno zalutalo prase.

Što je dalje bilo s veprićem za sada nije poznato, kao ni to kakva će reakcija biti – nakon pojavljivanja ove snimke – školskih vlasti, prema pojavi divlje životinje u školi, ali i prema reakciji ovoga – navodno – “profesora”.

NAPOMENA: Video-snimka je naprasno nestala s društvenih mreža, ili više nije javno vidljiva svima, ali je portal uspio napraviti ove “screenshotove” dok je snimka još bila na najvećoj društvenoj mreži s postavkom “javno”, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike