13.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Policija dovršila kriminalističko istraživanje: Biciklista koji je usmrtio 66-godišnjaka na Trnju ne...

Policija dovršila kriminalističko istraživanje: Biciklista koji je usmrtio 66-godišnjaka na Trnju ne terete za ubojstvo

PU zagrebačka izvijestila je o napadu koji se dogodio u ponedjeljak u Trnju u kojem je smrtno stradao 66-godišnjak, a kojeg je napao muškarac koji je vozio bicikl.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje na to da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, u ponedjeljak oko 9.35 sati na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, muškarac koji je vozio bicikl fizički je napao 66-godišnjaka koji je pao na tlo da bi ga potom ponovno udario nakon čega je se udaljio u nepoznatom smjeru.

“Žrtva je je šetala psa kada sam čuo galamu i deranje. Došao sam na lice mjesta i vidio čovjeka kako leži s ranom na glavi i hitnu pomoć koja je već bila stigla”, izjavio je za RTL Ivica Talan koji živi u blizini mjesta zločina.

Policija je počinitelja privela jučer, piše RTL.

Priveden biciklist kojeg se sumnjiči za ubojstvo umirovljenika: Udarao ga je nogom u glavu

Policija ima snimku biciklista ubojice, snimile službenice iz ureda; Uzrok sukoba je banalan: Dobro sam čula što su vikali

Najnovije

Još iz rubrike