3.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Ema i Ena pronađene su na albanskoj granici: Navodno im je krajnji...

Ema i Ena pronađene su na albanskoj granici: Navodno im je krajnji cilj bio Beograd

Ema Novaković (19) i Ena Martinčić (17), sestrične iz Pule, ovih su dana pošteno zabrinule svoje roditelje, ali i cijelu hrvatsku javnost. Obitelji su u ponedjeljak prijavile njihov nestanak, a dobra je vijest da su pronađene.

Kako doznaje Glas Istre, dvije su djevojke zaustavljene na granici između Crne Gore i Albanije, a isti je portal ranije pisao kako se nagađa da im je krajnji cilj bio Beograd.

Sestrične su najvjerojatnije putovale autobusom. Policijski su ih službenici spriječili u daljnjem putu, a detalji daljnjeg postupanja, odnosno povratka kući, biti će objavljeni naknadno. Djevojke će preuzeti obitelj, a nakon povratka kući policija će sa sestričnama obaviti razgovor.

Ema i maloljetna Ena, koja je učenica pulske gimnazije, unuke su poznatog istarskog političara Marka Martinčića, bivšeg člana IDS-a.

Na stranici Nestali.hr za obje je djevojke navedeno da su se 25. rujna između 17,30 i 18 sati udaljile automobilom Volkswagen s adrese Bože Gumbca 32 u nepoznato. Prema prvim neslužbeni informacijama, djevojke su najprije došle do Zagreba odakle su se autobusom uputile prema BiH i prešle granicu kod Nove Gradiške.

“Ne možemo ih dobiti. Mobiteli su im ugašeni. Veoma smo zabrinuti i molimo ih da se jave. Samo da znamo da su dobro”, kazao je za Glas Istre Marko Martinčić, prenosi RTL.

Prije tri dana nestale su dvije mlade djevojke, Ema i Ena, obitelj je očajna: Mobiteli su im ugašeni. Ne možemo ih dobiti

Najnovije

Još iz rubrike