13.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dječak (11) spriječio nesreću: Uspio je zaustaviti automobil na autocesti nakon što...

Dječak (11) spriječio nesreću: Uspio je zaustaviti automobil na autocesti nakon što mu je ocu pozlilo

Dječak (11) iz Hessena je pokazao iznimnu hrabrost i prisebnost nakon što mu je ocu pozlilo dok je vozio automobil autocestom.

Dječakovu ocu (43) je pozlilo dok je vozio autocestom A66 u blizini Schlüchterna (okrug Main-Kinzig-Kreis) u Hessenu, objavila je policija u utorak, piše Fenix magazin.

-Muškarac je bio u automobilu sa svojim sinom u nedjelju oko 18 sati kada mu je pozlilo vozeći između Schlüchtern Nord i Schlüchtern Süd. Izgubio je kontrolu nad vozilom, ušao u lijevi trak, udario u ogradu i sudario se s drugim automobilom – stoji u priopćenju.

Na suvozačevom sjedalu sjedio je njegov sin koji je, prema priopćenju policije, uspio dohvatiti volan i zaustaviti vozilo na pomoćnoj traci. Pozvana je hitna pomoć koja je oca odvezla u bolnicu.

Policija procjenjuje štetu na oko 4.000 eura. Glasnogovornik policije je pohvalio hrabrost dječaka te je istaknuo kako je svojim hrabrim činom spriječio težu prometnu nesreću.

– Otac može biti sretan što ima tako hrabrog sina – rekao je glasnogovornik policije. Nije naveo kakav je napadaj otac doživio, piše Fenix magazin.

Najnovije

Još iz rubrike