4.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Priveden biciklist kojeg se sumnjiči za ubojstvo umirovljenika: Udarao ga je nogom...

Priveden biciklist kojeg se sumnjiči za ubojstvo umirovljenika: Udarao ga je nogom u glavu

Nešto više od 24 sata trebalo je zagrebačkim kriminalistima da uđu u trag misterioznom biciklistu koji je zadao stravične smrtonosne udarce u glavu 66-godišnjem umirovljeniku Željku P. dok je šetao svoga psa ujutro na zagrebačkim Krugama.

Nakon iscrpnog istraživanja i pregleda videonadzora uzduž trase sve do Novog Zagreba policija je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje dovela muškarca rođenog 1981. godine, a koji je prema neslužbenim informacijama, nesretnom čovjeku nogom u glavu zadao nekoliko udaraca od kojih najmanje jedan dok je već ležao na tlu.

– Osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela trenutno se nalazi u službenim prostorijama policije, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku – kažu iz PU zagrebačke kratko o muškarcu kojeg trenutno sumnjiče za nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim ishodom 66-godišnjem umirovljenom vojnom licu, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, tragediji je prethodio verbalni okršaj na puteljku uz Aveniju Marina Držića, na kraju Nalješkovićeve ulice oko 9.40 sati kojim je Željko P. prolazio sa svojim psom mješancem Edijem kojeg je držao na povodcu.

Nakon što mu je, prema riječima svjedoka očevidaca, biciklist zamalo zakačio lajnu na kojoj je vodio psa, Željko P. je nepoznatom biciklisti koji se prebrzo kretao tom dionicom, uputio tek obične riječi poput “Pazi kuda voziš! Kako to voziš?”, piše Jutarnji.

Čudnovati opis zagrebačke policije u slučaju biciklista i mrtvog šetača psa na Trnju

Najnovije

Još iz rubrike