6.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Preminuo otac Anice Kovač, tužnu je vijest sama objavila na društvenim mrežama:...

Preminuo otac Anice Kovač, tužnu je vijest sama objavila na društvenim mrežama: “Zbogom, tata moj, snaga moja”

Anica Kovač je putem društvenih mreža objavila tužnu vijest o smrti svojeg oca Ivice Martinovića.

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač na svojem je profilu na Instagramu objavila tužnu vijest da je preminuo njezin otac Ivan Martinović, od kojeg se oprostila dirljivim riječima.

“Tata moj, snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom, počivao u miru Božjem”, napisala je Anica uz očevu crno-bijelu fotografiju koju je podijelila na svojem profilu.

Njezini su joj pratitelji uputili brojne riječi podrške i utjehe, među kojima i brojne poznate zvijezde poput Nine Badrić, Monike Sablić i Ane Bekuta.

“Draga Ana, iskrena sućut tebi i obitelji”, “Ane naša lipa, upućujemo ti iskreno saučešće”, “Moje saučešće predivna dušo moja”, “Žao mi je, Anice”, “Ane moja, otac ti je dao najbolji poklon ikada, a to je da je vjerovao u tebe i tvoju ljubav. U našim srcima ostaje vječno živjeti, a do ponovnog susreta počivao u miru Božjem”, “Draga moja, moja sućut puno snage uz božju pomoć, a tati pokoj vječni”, dio je poruka koje je dobila.

Anica je davne 1995. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta, a njezina joj je obitelj bila najveća podrška. Usto je haljina koju je tada nosila, ona dizajnerice Branke Donassy, proglašena najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, a Anicu i danas nazivaju jednom od naših najljepših misica, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike