13.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Popularna YouTuberica iznenada preminula u dobi od 35 godina, ožalošćeni fanovi u...

Popularna YouTuberica iznenada preminula u dobi od 35 godina, ožalošćeni fanovi u nevjerici se opraštaju od nje

Mel Thompson je na svojem YouTube kanalu imala preko 170 tisuća pretplatnika, a vijest o njezinoj smrti potvrdio je suprug.

Vizažistica i YouTube zvijezda Mel Thompson iznenada je preminula u dobi od 35 godina.

Vijest o smrti potvrdio je Melin suprug Puffin na njezinu Instagramu.

“Mel je nažalost jučer preminula”, napisao je uz galeriju njezinih fotki. “Izgubili smo predivnu osobu. Samo sam vam htio pokazati osmijehe koje je donijela. Morao sam odgovoriti na puno poruka ljudi koji su samo provjeravali kako je, bez da su znali da je preminula. Sjajno je vidjeti koliko je bila voljena. I ona je sve vas voljela. Ja ću je nastaviti voljeti i nedostajat će mi zauvijek. Bila je stup naše obitelji”, naglasio je Puffin koji je s Mel dobio četvero djece.

“Volio bih da se može vratiti”, zaključio je svoju emotivnu objavu kojom je rastužio brojne obožavatelje svoje supruge. Puffin nije otkrio uzrok njezine smrti, no u moru komentara sućuti istaknuo se i jedan u kojem piše da je bolovala od niza bolest, uključujući i Ehlers-Danlos sindroma, rijetkog stanja koje pogađa vezivno tkivo.

“Ja sam joj prva rekla da mislim kako boluje od Ehlers-Danlosa, a onda je otišla kod svojeg doktora koji joj ga je i dijagnosticirao. Govorila je o tome na svom kanalu. Nisam sigurna je li to bio razlog njezine smrti”, napisala je jedna Melina obožavateljica, a javila se i druga koja je potvrdila da se dopisivala s Mel oko njezine autoimune bolesti.

Mel je na svojem YouTube kanalu objavljivala videa sa savjetima za šminkanje, recenzijama make-upa i detaljima iz privatnog života, a imala je preko 170 tisuća pretplatnika.

Zadnji video objavila je 24. rujna, a ispod njega su se već zaredali brojni komentari sućuti njezinih ožalošćenih fanova, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike