6.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Mrtve vrane i štakori danima leže na javnim površinama u Novom Zagrebu....

Mrtve vrane i štakori danima leže na javnim površinama u Novom Zagrebu. Od nadležnih službi doznaje se zašto ih nitko ne uklanja

Stanovnici Novog Zagreba šokirani su prizorima s gradskih ulica. Već danima na javnim površinama moguće je vidjeti mrtve vrane i štakore, koje nitko ne uklanja.

Stanovnici Novog Zagreba već danima svjedoče morbidnim prizorima: na javnim gradskim površinama, preciznije uz Ukrajinsku ulicu te na Fancevljevu prilazu u Utrini već desetak dana leže mrtve životinje, koje još nitko od nadležnih službi nije uklonio. Nazvalo se Higijeničarsku službu Grada Zagreba i prijavili mjesta na kojima se mrtvi štakori i vrane nalaze, te je Dnevnik.hr pitao kako to da se nitko još nije pobrinuo za njihovo uklanjanje.

Objasnili su da djelatnici njihove službe izlaze na teren čim zaprime dojavu. Na pitanje kako im nitko od radnika zagrebačke Čistoće koji svakodnevno čiste te ulice nije dojavio, odgovorili su kako druge službe nemaju tu obavezu.

“Neki kolege nas redovito zovu, a neki ne. Stvar je individualne procjene, no mi reagiramo na svaku dojavu, čim dobijemo preciznu lokaciju”, kazao je dežurni djelatnik u zagrebačkoj Higijeničarskoj službi, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike