Miroslav Ilić stigao na sud zbog Kićine “crne žene”, ona nije skidala osmijeh s lica

Foto: Facebook

Mirjana Antunović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića stigla je u Palatu pravde u Beogradu zbog dokazivanja očinstva. Inače, Mirjanu je Kićo Slabinac opjevao u svojem velikom hitu “Zbog jedne divne crne žene”.

Miroslav Ilić i Mirjana bili su vezi prije 30 godina iako je legendarni glazbenik tada bio u braku, a već se godinama nalaze na sudu jer on ne želi priznati da otac njezinog sina Devona.

Kako se prenose srpski mediji, Mirjana je dotjerana došla na sud u društvu pjevačice Lepe Brene koja je pozvana kao svjedok, a nije skidala osmjeh s lica.

Inače, Antonović već nekoliko godina rado surađuje s medijima, pa je svojedobno otkrila sve detalje sukoba s Miroslavom. -‘Devin i Miroslav dobili su sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah učinio, a Miroslav je odbio i pravi se lud.

Očito to može jer ovdje još uvijek vlada taj arhaični zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne osobe- ispričala je u intervjuu za Kurir Mirjana.

-Sad se mora i sudstvo maltretirati oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve Srbe, vremenski i novčano. Nisam znala da to plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, jer u Americi sve troškove plaća onaj koji izgubi slučaj- objasnila je Kićina “crna žena”, piše Večernji.

Share This Article