5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Državna odvjetnica o ocu monstrumu: Istraga zbog tri teška ubojstva na podmukao...

Državna odvjetnica o ocu monstrumu: Istraga zbog tri teška ubojstva na podmukao način, tražit ćemo istražni zatvor

Odvjetnik muškarca osumnjičenog za ubojstvo djece, Marko Ivica, rekao je da će osumnjičeni sutra pred istražnog suca zbog određivanja istražnog zatvora, piše N1.

“Klijent se branio šutnjom, nismo iznosili obranu. Poučen je o pravima, objašnjeno mu je što mu se stavlja na teret, shvatio je to i branili smo se šutnjom. Nakon toga Državno odvjetništvo će podići optužnicu, ostaviti je sucu istrage, sutra će biti predan istražnom sucu za određenje istražnog zatvora i slijedi nastavak postupka”, rekao je Marko Ivica i dodao da će se istražni zatvor tražiti radi opasnosti od bijega i osobito teških okolnosti.

“Relativno je smiren i surađuje”, dodao je rekavši da nije stručan procjenjivati njegovo emocionalno stanje.

Nakon njega izjavu je dala županijska državna odvjetnica Albina Tisinić.

“ŽDO u Zagrebu je provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja okrivljenika. Radi se o austrijskom državljaninu koji je koristio zakonsko pravo neiznošenja obrane. Donijeli smo rješenje o provođenju istrage zbog tri kaznena djela teškog ubojstva na podmukao način i na štetu osobe koje su posebno ranjive s obzirom na dob. Tijekom sutrašnjeg dana, vjerojatno ujutro, sucu istrage ŽDO-a podnijet ćemo prijedlog za određivanje istražnog zatvora.”

Danas je poslijepodne policija objavila da su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teško ubojstvo.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćila je zagrebačka policija, piše N1.

U policiji ispitan monstrum osumnjičen za ubojstvo djece, evo što kaže njegov odvjetnik

Šokantno: Monstrum priznao liječnicima kako je ubio djecu, objasnio i bolesni motiv

Najnovije

Još iz rubrike