17.5 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Vučićev trbuhozborac napao Milanovića: Znali smo da Milanović ništa ne zna o...

Vučićev trbuhozborac napao Milanovića: Znali smo da Milanović ništa ne zna o Srbima, a sada znamo da ništa ne zna ni o Bunjevcima, pa može lupiti i nazvati ih Hrvatima

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin oglasio se priopćenjem nakon današnjeg istupa predsjednika RH Zorana Milanovića.

„Milanović ne može prestati govoriti o Srbiji, a to znači da ne može prestati lupetati. Znali smo da Milanović ništa ne zna o Srbima, a sada znamo da ništa ne zna ni o Bunjevcima, pa može lupiti i nazvati ih Hrvatima. U Srbiji Bunjevcima se priznaje i jezik i postojanje i Milanović bar toliko treba znati.

Milanović je sebe proglasio predsjednikom svih Hrvata, ali zato napada “srpski svet” i Vučića. Postoji, ipak, jedna velika razlika, Vučić nikada sebe nije proglasio predsjednikom svih Srba, ali Srbi ga tako doživljavaju, Milanović je sebe proglasio predsjednikom svih Hrvata, a tako ga nitko ne doživljava”, odgovorio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću koji je ponovo napao Srbiju i njenog predsjednika Aleksandra Vučića, dok je Bunjevce uvrijedio nazvavši ih Hrvatima, piše srbijanski MUP.

Milanović: U Beogradu imamo vlast koja lupeta o srpskom svetu; Ako im dopustite, banke će vam uzeti naknadu za ustajanje lijevom nogom, desnom nogom, dilataciju zjenice i tako

Najnovije

Još iz rubrike