13.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Dragi, bilo je nezaboravno: Polugola žena tijekom odnosa pala s balkona...

VIDEO Dragi, bilo je nezaboravno: Polugola žena tijekom odnosa pala s balkona na krov automobila!

Da ljubav zaista ponekad boli najbolje se uvjerila jedna žena, koja je polugola pala s balkona tijekom seksa i sletjela na krov automobila.

Kako piše britanski The Sun, nesretna žena poskliznula se tijekom intimnih trenutaka sa svojim partnerom i pala ravno na krov parkiranog automobila, a sve su snimile nadzorne kamere u garaži.

Pad je bio toliko jak da je jadna žena razbila krovni prozor na automobilu. Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti polugolu ženu kako samo u gaćicama pada stražnjicom na automobil, a zatim počinje trljati leđa u, kako se čini, jakim bolovima.

Ubrzo je do nje dotrčao i njezin partner, koji na sebi nije imao majicu, te joj je pomogao da siđe s krova automobila. Ovom je incidentu prisustvovao i jedan svjedok koji je tajvanskim lokalnim medijima rekao: “Išao sam kući kad se to dogodilo. Nisam je vidio kako pada, ali čuo sam glasan tresak i već je bila na vrhu automobila. Tada je dotrčao muškarac i pomogao joj.”

Nesretna žena je na kraju prevezena u bolnicu gdje joj je dijagnosticirana lakša ozljeda leđa te je prisiljena ostati u bolnici nekoliko tjedana. U stabilnom je stanju.

Ovaj nestašni par također je morao platiti odštetu na automobilu koji pripada njihovu susjedu, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike