17.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz...

Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina…

Maja Šuput se u showu “Supertalent” susrela s jednom osobom koje se nije mogla sjetiti iz svoje prošlosti, a on se pobrinuo da njihov ponovni susret bude nezaboravan.

Show “Supertalent” vratio se u svom punom sjaju, a veliku pažnju u prvoj epizodi privukao je bračno-glazbeni par Bianca Kolompar i Roman Brnad.

Još i prije nego što su nastupili, uspjeli su od žirija dobiti jedan X, a izazvao ga je Robert svojim ponašanjem. Nakon što je samouvjereno išetao na pozornicu, među prvima se obratio Maji Šuput.

“Vi se mene ne sjećate, jel’ da? Ugostiteljska škola, grupa Enjoy, Maja Šuput snima spot i dolazi idiot i pjeva joj ‘Lipa si, lipa’, vi se toga ne sjećate? Prije puno godina”, objasnio joj je Roman, no Šuput je i dalje ostala zbunjena.

Maja ga je zatim zamolila da predstavi svoj talent, a Roman je svojim odgovorom izbacio i Martinu Tomčić iz takta.

“Ja nemam nikakav talent, došao sam raditi”, kazao je pa se obratio Martini.

“Vi biste se trebali zvati super rad, vi ste puno radili u životu pa znate o čemu pričam”, poručio joj je i nije trebalo dugo da mu Martina da X.

Onda je napokon krenuo pjevati, a nije se zaustavio ni kada je dobio četiri X-a.

“Jednostavno ne pjevate dovoljno dobro da biste prošli dalje”, objasnila je Maja.

I ostatku žirija zasmetalo je njegovo neprestano upadanje u riječ, a prije nego što su ga ispratili s pozornice, oglasila se i njegova supruga koja je do tada šutjela.

“Da se razumijemo, ja sam doktorirala glazbu. Što se tiče ponašanja, slažem se da nije u redu, što se tiče pjevanja, niste kompetentni da to kažete”, kazala je Bianca, a zatim je sa suprugom otišla s pozornice, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike