15.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo I masonska Velika loža Austrije oglasila se o ubojici svojih troje djece...

I masonska Velika loža Austrije oglasila se o ubojici svojih troje djece u Zagrebu: On s nama nema ništa

Jedan dan nakon nezapamćene tragedije u Zagrebu, nakon što je policija otkrila da je 56-godišnji Austrijanac ubio svojih troje djece u svom stanu, austrijski mediji prenose očitovanje vrhovne masonske organizacije iz njegove domovine, Velike lože Austrije:

“On nema ništa niti je ikada išta imao s austrijskim slobodnim zidarstvom.”

Razlog za reagiranje Velike lože Austrije bilo je to što je otac osumnjičen za besprimjerni zločin nad svojom djecom, osim što je za svoje zlodjelo optuživao svoju bivšu suprugu, svoj financijski slom, optužio i svoju navodnu “braću”, kako ih je nazvao, masone.

Nakon nekoliko neslužbenih reakcija iz masonskih krugova, Velika loža Austrije danas se i službeno očitovala:

“Velika loža Austrije ističe činjenicu da taj čovjek nije niti je bio član bilo koje od njezinih loža.”

Heute je tome dodao i neslužbene komentare iz masonskih krugova da je 56-godišnjak, kojega još uvijek liječe u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu od posljedica neuspjelog pokušaja samoubojstva nakon ubojstva djece, da je on naprosto iskoristio izraz kojega slobodni zidari inače koriste međusobno.

Ili, navode i takvu mogućnost, da se smatra članom neke potpuno nepriznate organizacije. Velika loža Austrije, u svakom slučaju, navodi da o članstvu tog čovjeka u njihovoj organizaciji apsolutno nema govora, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike