Gotova je obdukcija ubijene troje djece, ali nema konačnog zaključka o uzroku smrti. Zatražene su dodatne toksikološke analize

Harald Kopitz je pod liječničkom skrbi u bolnici Sestara milosrdnica te je pod nadzorom policije. Iako je obdukcija ubijene djece završila, nema konačnog zaključka o uzroku smrti. Zatraženi su dodatne toksikološke analize kako bi se utvrdilo je li njihova nasilna smrt izazvana gušenjem ili trovanjem lijekovima. Istražuju je li Harald K. nečime drogirao djecu i je li to bio glavni uzrok smrti, piše 24sata.

Podsjećamo Hrvatsku je jučer šokiralo stravično trostruko ubojstvo djece u zagrebačkim Mlinovima. Blizance stare sedam i dječaka starog četiri godine ugušio je vlastiti otac, 56-godišnji državljanin Austrije Harald Kopitz. Život je pokušao oduzeti i sebi.

Davor Vagić, ravnatelj KBC-a jučer je rekao da je pacijent obrađen u hitnom prijemu i premješten na intenzivnu skrb te da je stabilno pri svijesti. Policija je s njime i cijelo vrijeme je pod nadzorom. Glasnogovornica policije kasnije toga dana rekla je kako će policajci zbog strašnih scena dobiti stručnu psihološku pomoć.

Prema najavama DORH-a, Kopitza čeka 50 godina zatvora, prenosi RTL.

Share This Article