17.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Otac koji je ubio troje djece je pri svijesti. Bio pod utjecajem...

Otac koji je ubio troje djece je pri svijesti. Bio pod utjecajem psihofarmaka?

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Davor Vagić rekao je da je 56-godišnji muškarac koji je noćas u Zagrebu ubio svoje troje malodobne djece i zatim pokušao počiniti samoubojstvo, za sada stabilno, a rade se pretrage kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem psihofarmaka, piše HRT.

Očevid je obavljen, provodi se kriminalističko istraživanje, a mnogi se pitaju što je nagnalo austrijskog državljanina sa stalnom adresom u Zagrebu da počini tako grozan zločin. Nakon što je ubio 4-godišnjaka te 7-godišnju blizanku i blizanca, otac je pokušao počiniti samoubojstvo tabletama, no nakon što je prevezen u KBC Sestre milosrdnice, njegovo je stanje stabilizirano.

– Noćas je vozilom Hitne pomoći uz pratnju policije dovedena muška osoba, starosti 56 godina, sa suženom svijesti. Obrađen je u hitnom bolničkom prijmu te prebačen u Jedinicu intenzivne skrbi. On je sada stabilno, nije životno ugrožen, rekao je ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Davor Vagić.

Čovjek je pri svijesti.

– Rade se brojni nalazi zbog sumnje da je bio pod utjecajem psihofarmaka, ali to ne možemo sa sigurnošću reći, dodaje, ističući da ga policija cijelo vrijeme nadzire, piše HRT.

Tko je Harald Kopitz, austrijski monstrum koji je udavio svoje troje male djece

Mađerić o trostrukom ubojstvu: Sustav socijalne skrbi nije imao nikakvu prijavu o nasilju u toj obitelji

Najnovije

Još iz rubrike