17.5 C
Zagreb
Naslovnica Sport Igrao je rukomet za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, a danas je nogometaš

Igrao je rukomet za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, a danas je nogometaš

Vjerojatno se nikad niste pitali gdje je nestao Jerko Matulić, bivši hrvatski rukometni reprezentativac, ali na spomen njegovog imena rukometni zaljubljenici će ga se sjetiti kao jako solidno desno krilo.

Matulić danas ima 31 godinu i odlučio je proširiti sportsku karijeru. Bivši igrač PPD Zagreba, Chamberija, Nantesa, Azoty-Puławyja i Wisle odlučio je postati nogometaš.

”Pitanje! Probajte pogoditi u komentarima. U klub je stigao novi igrač i ima inicijale kao Michael Jordan (M.J). Livak je, a najbolje se snalazi na desnom krilu. Ima 31 godinu i pet mjeseci. Odbio je Hajduk, a to mu ne ide u prilog. Visok je 187 cm (Wikipedia), a mislimo da je i viši. Težak 86 kg (opet Wikipedia). Igrao je po Hrvatskoj, Poljskoj, Francuskoj i ima nastupe za reprezentaciju”, tako ga je predstavio njegov novi klub, NK Postira Sardi.

Jerko Matulić ima i 35 nastupa za hrvatsku reprezentaciju s kojom je bio na Svjetskom prvenstvu 2017. godine, a nije poznato hoće li se umiroviti u rukometnom svijetu, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike