13.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Suđenje vozačevoj djevojci zatvoreno za javnost, optužena da nije pružila pomoć A....

Suđenje vozačevoj djevojci zatvoreno za javnost, optužena da nije pružila pomoć A. Bogdanoviću

Nastavljeno je u petak suđenje Magdaleni Skrozi (20) zbog nepružanja pomoći poznatom osječkom glumcu Aleksandru Bogdanoviću (45) nakon prometne nesreće koju je skrivio njezin zaručnik Branislav Smiljanić (24).

Tragedija se dogodila 21. prosinca 2019. u Osijeku, Smiljanić je vozio automobil Skrozina oca, a u vozilu je bila i ona. Za upravljač mladić nije ni smio sjesti jer nikada nije položio vozački ispit, a inače je višestruki prometni recidivist. U Bogdanovića je udario dok je prelazio zebru. Praktički je pred svojom zgradom glumac teško ozlijeđen, a preminuo je četiri dana kasnije, na sam Božić.

Iako je prvu raspravu, u lipnju, javnost mogla pratiti, suđenje Skrozi zatvoreno je za javnost, na zahtjev njezine obrane, a u uz obrazloženje da joj se sudi kao mlađoj punoljetnici.

Skroza je na početku sudskog postupka ljetos na Općinskom sudu u Osijeku izjavila kako se ne osjeća krivom. U istrazi se branila šutnjom. Smiljanić je ranije pravomoćno osuđen na sedam i pol godina zatvora, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike