13.7 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Policajci došli na mjesto nesreće i u nevjerici gledali uništenje vlastitog vozila

Policajci došli na mjesto nesreće i u nevjerici gledali uništenje vlastitog vozila

U Vellmaru u Njemačkoj u utorak navečer se dogodila neobična prometna nezgoda u kojoj srećom nema ozlijeđenih, ali policajci koji su došli na mjesto nesreće dugo će istu pamtiti, piše Fenix magazin.

Policija je izvijestila da je 26-godišnja vozačica je oko 18.35 sati u ulici Hamburger Straße izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u dva prometna znaka.

– Vozačicu je u jednom trenutku zaslijepilo sunce i izgubila je kontrolu nad vozilom. Udarila je u dva prometna znaka te je njezin VW Passat znatno oštećen i više nije u voznom stanju. Zbog toga su policajci koji su došli na uviđaj pozvali vučnu službu – rekao je glasnogovornik policije, piše Fenix-magazine.

Problemi su nastali kad je stigla vučna služba. Djelatnici vučne službe su ukrcali oštećeno auto u svoje vozilo, no u nekom trenutku oštećeno auto je skliznulo s vozila vučne službe i otkotrljao se do patrolnog automobila koji je bio parkiran nekoliko metara.

Cjelokupna šteta se procjenjuje na 7.000 eura. Policija će sad istražiti kako je došlo do toga da se automobil sklizne iz vozila vučne službe i udari u policijsko vozilo, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike