21.6 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Muškarac prebio medicinsku sestru nakon što je cijepila njegovu suprugu - razlog...

Muškarac prebio medicinsku sestru nakon što je cijepila njegovu suprugu – razlog je bizaran

Nesvakidašnji incident dogodio se prije nekoliko dana u Kanadi. Naime, muškarac je napao medicinsku sestru koja je radila u ljekarni jer je cijepila njegovu suprugu, a nije njega pitala za dopuštenje. Policija nije utvrdila identitet osobe, a njoj je pružena liječnička pomoć zbog višestrukih udaraca u lice.

U Kanadi policija traga za muškarcem koji je medicinsku sestru nekoliko puta udario u lice, a pritom je ona pala na tlo. Razlog – cijepila je njegovu ženu, a nije njega pitala za dopuštenje!

Incident se dogodio u ponedjeljak, 20. rujna u ljekarni u južnom Quebecu. “Odmah na početku osumnjičeni je bio jako ljut, vrlo agresivan, pitao je medicinsku sestru zašto je cijepila njegovu suprugu bez odobrenja, bez njegova pristanka. I udario ju je više puta u lice tako da medicinska sestra nije imala vremena za obranu ili objašnjenje. Pala je na tlo, a osumnjičeni je otišao…”, objasnio je glasnogovornik policije, Martin Carrier za CNN.

Naravno, u Kanadi ne postoji zakon koji nalaže da je potrebna dozvola supružnika za cijepljenje. Medicinskoj sestri je pružena liječnička pomoć u obližnjoj bolnici. Policija nema ime ili fotografiju osumnjičenika niti sigurnosne snimke incidenta. Međutim, oni imaju opis čovjeka i nadaju se da će uz pomoć javnosti uspjeti identificirati ga i optužiti za napad.

Osumnjičeni ima od 30 do 45 godina, visok je oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe s tamnijom kožom, kratkom smeđom kosom, debelim obrvama, ima po dva mala piercinga na ušima i tetovažom na ruci koja podsjeća na križ, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike