8.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Milijarder potvrdio da je prekinuo s pjevačicom s kojom je dobio šesto...

Milijarder potvrdio da je prekinuo s pjevačicom s kojom je dobio šesto dijete, otkrio je i razlog

Elon Musk i Grimes prekinuli su nakon tri godine veze, no zbog sinčića ostaju u dobrim odnosima.

Investitor i milijarder Elon Musk i pjevačica Grimes prekinuli su nakon tri godine veze, piše Page Six. Upravo Musk je bio taj koji je potvrdio njihov prekid medijima, no istaknuo je da su ostali u dobrim odnosima te će zajedno odgajati jednogodišnjeg sina neobična imena X Æ A-Xii-ja Muska.

“Razišli smo se, no i dalje se volimo. Svemu je presudio uglavnom moj posao, zbog kojeg moram biti u Teksasu, a njezin posao je baziran uglavnom u Los Angelesu”, rekao je Musk.

Grimes su s Elonom Muskom počeli povezivati u svibnju 2018. godine, nakon što su se upoznali preko Twittera i razmijenili nekoliko šala. U javnosti su se prvi put pojavili iste godine na Met Gali, a posljednji su put zajedno u javnosti viđeni na božićnoj zabavi Kardashiana.

Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson, od koje se razveo 2008. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Prvo dijete tragično im je preminulo 2002. godine u dobi od samo 10 mjeseci. Kasnije su postali roditelji danas 15-godišnjih blizanaca Griffina u Xaviera te trojki Kaia, Saxona i Damiana, koji danas imaju 13 godina.

Musk je poznat i po vezi s takozvanom žderačicom muškaraca, glumicom Amber Heard, koja je završila u veljači 2018. godine., piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike