17.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno UF: Sudac Dobronić imao je čast donijeti presudu za isplatu na temelju...

UF: Sudac Dobronić imao je čast donijeti presudu za isplatu na temelju vlastite kolektivne presude

Udruga Franak oglasila se o presudi o kreditu CHF na temelju kolektivne presude:

SUDAC RADOVAN DOBRONIĆ IMAO JE ČAST DONIJETI PRESUDU ZA ISPLATU NA TEMELJU VLASTITE PRAVOMOĆNE KOLEKTIVNE PREDSUDE, NETOM PRIJE POČETKA PREDSJEDANJA VRHOVNIM SUDOM!

INKASO ĆE INKASIRATI 160.000 KUNA, UMJESTO GOSPOĐE VB KOJA JE CESIJOM SVOJA POTRAŽIVANJA PRODALA ZA NEPOZNAT IZNOS NOVCA…

S radošću objavljujemo izvatke iz presude suca Radovana Dobronića od 22.9.21. na temelju koje će INKASO d.o.o. inkasirati zajedno sa zateznim kamatama oko 160.000 kuna te još 19.000 kuna sudskih troškova.

Čestitamo sucu Radovanu Dobroniću što je imao čast prije nego što će preuzeti predsjedanje Vrhovnim sudom, u što vjerujemo i želimo mu iz dna svih naših aktivističkih srdaca, na presudi kojom je i sam dosudio preplaćene iznose i zatezne kamate u jednom konkretnom sudskom postupku protiv Zagrebačke banke.

Presuda je to donesena u korist društva INKASO d.o.o. koje je sklopilo cesiju s gospođom VB koja je ustupila svoje potraživanje i time je inkasirala odmah, u nekom nama nepoznatom postotku, samo djelomično obeštećenje na koje ima pravo.
Ujedno upozoravamo sve potrošače koji će sklapati ugovore o cesiji da se takvim postupanjem odriču velikog dijela novca na koji imaju pravo.

U konkretnoj presudi INKASO će po pravomoćnosti inkasirati sa zateznim kamatama oko 160.000 kuna u kreditu koji je iznosio oko 255.000 kuna. Pitamo se koliko je gospođa VB iz konkretne presude inkasirala na svoj račun od ukupno 160.000 kuna koliko će inkasirati INKASO d.o.o.

Pozivamo potrošače koji NISU konvertirali kredite (većina njih otplatila je kredite prije konverzije) da tuže banke, i da se ne boje suda, jer cesijama kojima prenose svoja potraživanja gube veliki dio novca na koji imaju pravo.
franak.tuzbe@gmail.com, piše Udruga Franak.

Najnovije

Još iz rubrike