7.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Peternela ismijavaju na društvenim mrežama: Od 12 preminulih, troje je bilo cijepljeno....

Peternela ismijavaju na društvenim mrežama: Od 12 preminulih, troje je bilo cijepljeno. To je 33.3%

Od 12 umrlih danas, 9 nije bilo cijepljeno. Troje mrtvih je bilo cijepljeno, dakle 33.3 posto – napisao je Igor Peternel (Domovinski pokret) u komentaru na svojoj Facebook objavi. Nakon što ga je jedan korisnik ispravio, Peternel je napisao kako je ”suština ista” te u naknadnoj objavi medije nazvao grabežljivcima.

– 12 umrlih. 9 necijepljenih, a 3 cijepljena. Kako je to 33,3% ? Nije li 3 od 12 = 1/4, odnosno 25%? – ispravio je korisnik Peternela u komentarima ispod objave u kojoj se političar dotaknuo ”samozvanih profesionalnih zaštitara ljudskih prava kojima je vlastito tijelo svetinja kada se razgovara o njihovom navodnom pravu na abortus, ali istovremeno i javno dobro kada je riječ o igli s cjepivom”.

Nakon što su mediji uočili i prenijeli ovu matematičku pogrešku Peternela, političar se nakadno obratio novom objavom, govoreći da ”leftardski globalistički mediji ismijavaju potpuno irelevantnu pogrešku koju je napravio citirajući neki podatak koji je dobio”.

– Zanimljivo je kako prate sve što napišem i kao grabežljivci čekaju neku pogrešku. Još je zanimljivije što nemaju kontraargument- 25% ili 33% i Bogu je svejedno, a suština ostaje ista. Cjepivo za koje su tvrdili da će riješiti sve probleme nije bas efikasno onako kako su tvrdili da će biti, smatra Peternel.

– Pitanja koja sam u tom tekstu postavio očigledno su im zanimljiva, ali ne smiju priznati da su im zanimljiva samo zato sto su moja pa koriste bezveznu pogrešku kao naslov da bi opravdali prenošenje posta. Vrlo dobro oni znaju da ja znam izračunati koliko je 3 / 12, ali i da znam koje su im namjere i za koga igraju, nadodaje, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike